Stjärnurmakarna Nybro & Kalmar

Hos oss är du viktigast

Mikara Mikara Tillbaka

Härlig höst!

  I början av september äger vår årliga branschmässa för klockor och smycken rum i Stockholm. Precious heter den. På mässan presenteras nyheter och vi får inspiration och sist men inte minst få vi möjligheten att prata om klockor och smycken med likasinnade. Och nu i oktober är det lite som...
Läs hela artikeln

Om Stjärnurmakarna Nybro & Kalmar

Hej och välkomna!
Vi som jobbar på Stjärnurmakarna i Nybro och Kalmar är Anders, Marie och Janna. Anders är vår verkstadsansvarige.
Här kommer vi att berätta om stort och smått i klock- och smyckesbranschen. Förklara svåra begrepp och enkla knep som gör dig som klockägare kunnigare. En och annan nyhet kommer också att presenteras.
Följ oss gärna på Facebook, Stjärnurmakarna Nybro Kalmar där vi presenterar vi nyheter, kampanjer och har tävlingar.

I våra butiker så hjälper dig med allt från batteribyte till att hitta en ny klocka som uppfyller dina behov och krav. Vi hjälper till med service av de flesta märken och försöker att hjälpa till med allt som vi kan och lite till. Vi har ett brett utbud av klockor och jobbar med världsledande märken som bla. Seiko, Roamer, Kronaby, Gant och Daniel Wellington. Vi är enda butik i regionen som har premiumsortiment på Casio.
Behöver du en present? Vi har smycken till både tjejer, killar, män och kvinnor. Vi sammarbetar med Rock by Sweden, Syster P, Astrid & Agnes, Arock och Liga design.
Välkommen in i våra butiker så ska vi hjälpa dig på bästa sätt!

Senaste inläggen på 24inspiration

Härlig höst!