Stjärnurmakarna Nybro & Kalmar

Hos oss är du viktigast

Härlig höst!

Välkommen till vår blogg. Nu är det mycket på gång i våra butiker. Välkommen in.

 

I början av september äger vår årliga branschmässa för klockor och smycken rum i Stockholm. Precious heter den. På mässan presenteras nyheter och vi får inspiration och sist men inte minst få vi möjligheten att prata om klockor och smycken med likasinnade. Och nu i oktober är det lite som julafton för oss för nu kommer alla nyheter som vi beställt.

Triwa Dixie Aska är en favorit och Gant har många nya modeller och färgkombinationer. I veckan har klocknyheter från bla. Seiko, Casio G-Shock och Daniel Wellington kommit. Vi ser också fram emot Rock by Sweden´s nya kollektion som är något utöver det vanliga. Guld och glamour.

 

Denna vecka på torsdag den 5/10 har vi också Tjejkvällen i Nybro. Butikerna har extraöppet kl. 18-21 bara för tjejer. Hos oss kommer vi ha representanter från Astrid & Agnes som visar nyheter, vi kommer att presentera nya klockmodeller från Triwa och ha många superbra erbjudande för våra kunder. Välkommen till oss i vår Nybrobutik för lite mingel!

 

 

För dig som är medlem i Linnéstudenterna kan vi informera att vi har studenterbjudande just för dig. Det gäller självklart i både vår Kalmar och Nybrobutik. Välkommen!

Senaste inläggen på 24inspiration

Härlig höst!